Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protivnici parka

'Bandić se posljednjih 10-ak dana ponaša kao neprijatelj svojih građana'

milan bandić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
29.04.2017.
u 10:07

Bandić se posljednjih 10-tak dana ne ponaša kao gradonačelnik Zagreba nego kao neprijatelj svojih građana koje pod svaku cijenu želi okrenuti jedne protiv drugih, pa i ovom anketom/peticijom koju sada predlaže te je kao takav izgubio svaki kredibilitet i ne može o ovome pitanju odlučivati na svoju ruku, lažirajući volju građana Savica za svoje političke interese, poručuju iz Inicijative "Čuvamo naš park"

"Iz ureda gradonačelnika Milana Bandića prema djelu medija išla je informacija kako se u subotu 29. travnja od 7 do 19 sati na Savici planira ili potpisivanje peticije ili anketiranje kojim bi trebali definirati da li su stanovnici tog zagrebačkog naselja za ili protiv preuređenja parka Trnjanska Savica", navode iz Inicijative "Čuvamo naš park". 

Oštro se protive "ovoj ishitrenoj, nedemokratskoj i loše režiranoj akciji, bez obzira radi li se o potpisivanju peticije ili ispunjavanju ankete, koja ide kontra svih demokratskih načela i zdravog razuma. Izričito smo protiv ovakvih akcija, koje unose nemir, svađu i dijele susjede na Savici ", navodi se u priopćenju.

"U različitim, ali definitivno nejasnim i nepotpunim informacijama i pozivima Bandić poziva na potpisivanje peticije ili ispunjavanje ankete te ponovo postavlja svoje zakone i pravila, u rokovima koje sam određuje i interpretacijama koje sam definira. Jedne informacije govore o potpisivanju peticije na Savici (ne definira se gdje) od 7 do 19 sati u kojoj bi se stanovnici izjasnili za ili protiv uređenja parka. Druge informacije pozivaju na susret u parku u isto vrijeme i ispunjavanje ankete. Ishitrena odluka, s najavom kraćom od 24 sata, da se o budućnosti parka legitimno odlučuje na ovaj način po svom sadržaju je nelegalna, a onda i prepuna logičkih rupa."

Navode i kako posljednjih dana gradonačelnik Milan Bandić se ne ponaša u službi svojih građana. 

"Bandić se posljednjih 10-tak dana ne ponaša kao gradonačelnik Zagreba nego kao neprijatelj svojih građana koje pod svaku cijenu želi okrenuti jedne protiv drugih, pa i ovom anketom/peticijom koju sada predlaže te je kao takav izgubio svaki kredibilitet i ne može o ovome pitanju odlučivati na svoju ruku, lažirajući volju građana Savica za svoje političke interese."

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar bokolo
bokolo
15:35 29.04.2017.

Neka Bandic ide u Pariz, Zagreb je premaleni za njegov ego

DU
Deleted user
23:57 29.04.2017.

Sva sreća da rapidno sve više ljudi shvaća da se ne radi niti o parku, fontanama, kanalizaciji, staklenim brodovima, demokraciji niti o bilo kojem projektu već samo o nakaradnom načinu vođenju grada. Mogu shvatiti ali ne i prihvatiti da u 2017 godini odrasla osoba može biti opčinjena besramnim populizmom, kultom ličnosti, predizbornim obećanjima i neviđenim egotripom jedne osobe.

Avatar liquidsky
liquidsky
18:50 29.04.2017.

Parkove s najmanje 75% umjetnih materijala trebalo bi imati diljem Lijepe naše, ne samo na Savici. Time bi se potakla industrija ugljikovodika, a automobilske gume mogle bi se reciklirati u humane svrhe. Ne postoji ljepše djetinjstvo ili pejzaž od onog provedenog na umjetnoj travi, crvenoj tartan stazi, žutom polietilenskom krugu ili plavom kvadratu za dodavanje loptom. Ova ideja je odlična i potvrđuje koliki je vizionar naš voljeni, dragi i jedini gradonačelnik Bandić Milan 365.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije