Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinjavajuće

'Ovo je moguće samo kod nas!' Snimio opasni trenutak na pružnom prijelazu

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
24.10.2018.
u 22:53

- Ovo je moguće samo kod nas - komentirao je autor

Jedan korisnik Facebooka objavio je video navodno snimljen na željezničkom prijelazu u Sesvetskom Kraljevcu kod Zagreba na kojem se vidi kako vlak prolazi dok je rampa dignuta.

- Ovo je moguće samo kod nas - komentirao je autor.

Zasad nije poznato kad je točno video snimljen.

Podsjetimo, ovih dana kod Vrbovca su se dogodile dvije željezničke nesreće u samo dva dana. U nedjelju je vlak iskočio iz tračnica, a jučer je putnički vlak naletio na kamion.

Ključne riječi

Komentara 2

BR
branko23
23:07 24.10.2018.

Taj pruzni prijelaz je svako malo tako otvoren, a vlak prolazi. S druge strane zna biti zatvoren ponekoliko desetaka minuta, i nikakav vlak ne prođe. Ispred svakog pružnog prijelaza, pa i ovog stoji znak STOP. Samo jedini tko se zaustavlja je autoškola... Treba nekog odnest vlak pa će se riješiti.

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
01:07 25.10.2018.

Ne smije se proći preko pruge bez zaustavljanja pa i da se zna da vlak taj dan neće proći. Postavit policiju i neka kažnjavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije