Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLOVNI MAGNAT

Životna priča Jeffa Bezosa: Pronašao je oca koji je radio u cirkusu i sve mu oprostio

17.06.2021.
u 21:31

Vlasnik Amazona za mjesec i nešto dana poletjet će u svemir u svojoj raketi Blue Origin zajedno s bratom Markom. Taj lucidni biznismen imao je siromašno djetinjstvo: otac ga je ostavio kad je imao godinu dana, a majka ga je kao studentica u naručju nosila na predavanja

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vakserčina
Vakserčina
19:05 18.06.2021.

Šta je ovo? Predložak za neki srcedrapateljni roman? Lik je apsolutni gmaz. Radnici mu nose pelene dok on leti u svemir.

Avatar smradmin
smradmin
22:15 17.06.2021.

Zar je moguće da je tako dugo čekao da ovo podijeli s nama. Razočarao me do kosti!

PV
penelope_vu1
21:39 17.06.2021.

Ovii vam se svi prestavljaju da su iznikli iz stala, garaza i orfanotrofia, to su vam sve lazi. Oni su svi umrezeni, i svi iz obitelji ''odabranih'', a imena i prezimena mijenjaju kao mutande.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije