Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U OSIJEKU

Ženi smrskao glavu pa u kafiću prijetio: Kuhaj kavu ili ću te ubiti!

pretučena u osijeku
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
09.03.2010.
u 08:58

Morala sam mirno stajati pokraj njega dok pije kavu – kazala je vlasnica kafića 054 koju je spasio gost.

Umirovljena viša medicinska sestra Marija Vorše (67) zatučena je jutros u 6 sati na osječkom Trgu Lavoslava Ružičke pokraj Željezničkog kolodvora dok je na stajalištu čekala tramvaj, samo stotinu metara od sjedišta PU osječko-baranjske.

Baš smo stigle na posao...
Osumnjičen je Krešimir Hodak (44) koji je nedavno pušten iz zatvora u Remetincu zbog dobra ponašanja, a tamo je bio zbog prijevara.

Policija je dojavu primila od jednoga građanina koji je kroz prozor vidio kako muškarac tuče nesretnu ženu. Odmah su došli na mjesto događaja, no 67-godišnjakinji nije bilo spasa iako je davala znakove života. Preminula je, naime, prije nego što je došla Hitna pomoć.

Nakon samo pola sata uhićen je 44-godišnji Osječanin za kojeg se sumnja da je nakon ubojstva otišao u kafić 054 u središtu grada popiti kavu.

– Kolegica i ja baš smo stigle na posao kada je u kafić ušao nepoznati muškarac. Zamolila sam ga da pričeka jer smo morale počistiti lokal, no on je počeo vikati da neće čekati i da mu moram skuhati kavu jer će me ubiti. Skuhala sam mu kavu. Morala sam mirno stajati pokraj njega dok je pio – ispričala je vlasnica lokala Mirjana Živković.

Tukao rukama i nogama
Nakon nekog vremena u kafić je ušao jedan muškarac, no nasilnik ga je otjerao. Istjeranom gostu to je bilo sumnjivo pa je pozvao policiju, koja je nasilnika privela na kriminalističku obradu. Policiji je bio poznat po nasilničkom ponašanju, ali i po višestrukim prijevarama.

Ustanovljeno je da je nasilnik ženu tukao rukama i nogama dok je nije usmrtio, no koji su njegovi motivi, ne zna se jer se branio šutnjom. Obdukcijom je ustanovljeno da je žena preminula od višestrukih ozljeda glave – lubanja joj je, naime, bila smrskana.

Komentara 10

MP
mparac3
21:39 09.03.2010.

Mi Hrvati - sramimo se ovakove milicije...... Ja sam im, svojedobno, prijavio neka umorstva - a oni nit\' da prstom maknu.... Fujjjjjjj....

DI
Dizel
13:07 09.03.2010.

Pretuko lik ženu gotovo pred Policijom (koja ima sjedište odmah prekoputa kolodvora - cca 20 sec pješke) :) Gdje su bili panjevi policajski u to vrijeme, jel nitko ne gleda tv na porti da bi vidio kako lik ubija ženku? Sigurno ju nije jednim udarcem u zatiljak \"zamračio\" kao Steven Segal...

DU
Deleted user
09:51 10.03.2010.

mparac, daj ne se.i, ti si prijavio neka umorstva, LOL... daj se odi igrati negdje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije