Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Nedeljancu

Završila u istražnom zatvoru zbog opasnosti da će opet pokušati ubiti supruga

'CRNA -PULA  SJEKIRA KOJOM JE IZVRSENO UBISTVOI U NOVIGRADU FOTO DSUKO MARUSIC'
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
07.08.2014.
u 09:12

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu joj je odredila istražni zatvor zbog opasnosti da će supruga ponovno pokušati ubiti

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 49-godišnjakinje radi sumnje da je 3. kolovoza 2014. u obiteljskoj kući u Nedeljancu pokušala ubiti svog tri godine starijeg supruga udarcima sjekirom po čelu.

Kako su su priopćili iz ŽDO-a žena je sjekirom dva puta snažno udarila nesretnog supruga u čelo i nanijela mu teške i po život opasne ozljede, a život mu je spašen samo hitnom medicinskom intervencijom.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu joj je odredila istražni zatvor zbog opasnosti da će supruga ponovno pokušati ubiti.

>> Sjekirom po čelu 49-godišnjakinja pokušala ubiti supruga u Nedeljancu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije