Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zamalo fizički obračun. Glasnović zastupniku: 'Majmune jedan'. Radin: 'Nismo u legiji stranaca'

Radin je pozvao saborsku stražu, a cijelu situaciju nastojao je smiriti Miro Bulj.
13. veljače 2020. u 14:18 168 komentara 31034 prikaza
Željko Glasnović
Foto: Screenshot/You Tube

Danas je u Saboru zamalo došlo do fizičkog obračuna. Naime, zastupnik Željko Glasnović tijekom rasprave govorio je o korupciji, udbašima, kritizirao je HRT... Tijekom svojega govora koristio se uvredljivim riječima, a predsjedavajući Furio Radin opomenuo ga je. Nakon što mu je Željko Lenart (HSS) nešto kazao iz klupe, Glasnović se žestoko obrušio na njega. "Ti si jedna gnjida", kazao mu je Glasnović.

Željko Reiner tvrdi da se neće uvoditi rodna ideologija ratificiranjem Konvencije ZAKON O POBAČAJU Reiner poludio na SDP-ovce u Saboru: Podijelio polovici kluba opomene

Lenart je potom rekao da Glasnović njega vrijeđa. "U mojoj familiji nitko nije bio u partiji, ali nismo ni pobjegli u Kanadu i 30 godina se sakrivali kao vi", rekao je Lenart Glasnoviću. Ljutiti Glasnović dobacio mu je: "Majmune jedan", te došao do Lenarta.

"Slušaj, majmune jedan, ti si govno jedno, nisam ja nikamo pobjegao", kazao je Glasnović. Radin je pozvao saborsku stražu, a cijelu situaciju nastojao je smiriti Miro Bulj.

Radin je morao u tom trenutku reagirati i povisiti ton: "Glasnoviću, nismo u legiji stranaca. Ovo je Sabor. Molim vas, lijepo sjednite i prekinite s time."

Tamara Boroš
Neponovljiva Boroš
Otkrivamo gdje je danas heroina koja je ispisala hrvatsku povijest i potom teško oboljela
PPD
Mijenjamo navike
Solidarnost i dobra djela trebaju nam ostati prioriteti: PPD bolnicama donirao vrijedna sredstva
  • Pajdo:

    Da sad domaca govna pokazuju kakav osjecaj imaju prema dijaspori i poneki zele da se dijaspora vrati da ih sto bolje opljackaju ali nebu islo

  • velikojeto:

    glasnović se vratio za vrijeme rata i uzeo pušku

  • Playmaker:

    Bravo Glasnoviću !!!! Samo Istinu Šibaj !!!!! 👍👍👍👍