Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 godina zatvora

Vrhovni sud potvrdio presudu Slađani Brkić, partnera izbola nožem

Slađana Brkić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/4
19.04.2019.
u 10:12

Vijeće Vrhovnog suda procijenilo je da je sudac Igor Pavlic, koji je predsjedao prvostupanjskim vijećem pravilno procijenio sve okolnosti vezane uz ovaj događaj i stoga je odbilo žalbu

Vrhovni sud RH potvrdio je presudu Slađani Brkić (28) koja je na varaždinskom Županijskom sudu osuđena na 10 godina zatvora za ubojstvo izvanbračnog supruga Dejana Slivara, javljaju 24 sata.

Kuhinjskim nožem oštrice duljine 16 centimetara ubola ga je dva puta u desnu stranu prsnog koša. Zadala mu je ubodnu ranu s krvarenjem u predjelu srca, uslijed čega je Slivar odmah preminuo.

Osuđena Brkić i državni odvjetnik najavili su žalbu na presudu u dijelu koji se odnosi na visinu kazne. Na to je Vijeće Vrhovnog suda procijenilo da je sudac Igor Pavlic, koji je predsjedao prvostupanjskim vijećem, pravilno procijenio sve okolnosti vezane uz ovaj događaj i stoga je odbilo žalbu.

Video: Presuda Stevanu Budaču

Komentara 8

DI
Diesel
11:10 19.04.2019.

Norac dobio 7 godina.

MA
maraskarlo95
10:27 19.04.2019.

Tuga jad i čemer

DI
Diesel
11:07 19.04.2019.

Tomo ubije cetvero pa dobije 4 godine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije