Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodgovorni vozač

Vozio se automobilom po pisti, pilot morao prekinuti slijetanje

pista
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
17.10.2016.
u 11:05

Pilot (40) motorne jedrilice, kako bi izbjegao izravan sudar, morao je naglo prekinuti slijetanje

Zbog neodgovornog vozača automobila pilot motorne jedrilice morao je prekinuti manevar slijetanja i ponovno se podići u zrak.

U nedjelju oko 17.40 sati u Ulici Zrinskih u Pribislavcu pokraj Čakovca vozač osobnog automobila vozio se uzletno-slijetnom pistom sportskog aerodroma, pa je 40-godišnji pilot motorne jedrilice, kako bi izbjegao izravan sudar, morao naglo prekinuti slijetanje.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku, kažu u PU međimurskoj.

>> Europski 'lander' Schiaparelli počeo trodnevno spuštanje na Mars

Komentara 1

LI
lima83
12:19 17.10.2016.

svaka čast na slikama. u tekstu piše da se radi o motornoj jedrilici, a vi stavite tri slike putničkih aviona. samo da je senzacija i klikova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije