Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema blokade prometa

Vozači Ubera u štrajku: Tražimo svoje novce koje nam duguju

Vozači Ubera u štrajku zbog neredovitih ispata plaća
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
18.10.2021.
u 07:59

Sindikat će ispred sjedišta Ubera na Radničkoj cesti u Zagrebu iznijeti svoje zahtjeve, no neće biti blokade prometa

Zbog kašnjenja isplate plaća vozači Ubera u 7 sati krenuli su s bojkotom aplikacije u što je uključeno oko 2000 vozača Ubera.

Štrajk vozača Ubera diljem Hrvatske trajat će do 10 sati, potvrdila je to tajnica Sindikata radnika digitalnih platformi (SRDP) Iva Filipović. Sindikat će ispred sjedišta Ubera na Radničkoj cesti u Zagrebu iznijeti svoje zahtjeve, no neće biti blokade prometa.

- Dogovorili smo se da neće biti blokade prometa jer ne želimo poslati takvu poruku. Mi samo tražimo svoje novce koje nam duguju, ne tražimo nikakva prava, kazala je Filipović. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:21 18.10.2021.

odustali od blokade? pametno, da mi je vidjet heroja koji bi se obracunavao s tvrtkom registriranom negdje u poreznoj oazi na nacin da se iskaljuje na ljudima koji pokusavaju ici na posao. primite se motike decki, ovo izvlacenje love iz drzave preko te stupidne aplikacije potkopava sustav kojem i vi pripadate. ali koga briga, zar ne.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:18 18.10.2021.

Imaju vise srece nego pameti! da su nam negdje blokirali ceste, razbili bismo im svaki auto koji nam smeta.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
08:56 18.10.2021.

Iber radi za biber.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije