Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema blokade prometa
Povratak na članak

Vozači Ubera u štrajku: Tražimo svoje novce koje nam duguju

Sindikat će ispred sjedišta Ubera na Radničkoj cesti u Zagrebu iznijeti svoje zahtjeve, no neće biti blokade prometa

Komentari 4

DU
Deleted user
08:21 18.10.2021.

odustali od blokade? pametno, da mi je vidjet heroja koji bi se obracunavao s tvrtkom registriranom negdje u poreznoj oazi na nacin da se iskaljuje na ljudima koji pokusavaju ici na posao. primite se motike decki, ovo izvlacenje love iz drzave preko te stupidne aplikacije potkopava sustav kojem i vi pripadate. ali koga briga, zar ne.

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:18 18.10.2021.

Imaju vise srece nego pameti! da su nam negdje blokirali ceste, razbili bismo im svaki auto koji nam smeta.

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
08:56 18.10.2021.

Iber radi za biber.

VL
OG
Oglasivac277
08:27 18.10.2021.

Butkovicev projekt kako zaposlit ljude....sada imamo nekoliko tisuca j.d.o.o. koji neplacaju nikakve obveze drzavi ali zato smo svjedoci nekoliko desetaka saobracajnih nesreca svakodnevno koje izazovu mahom umirovljenici za volanom !?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.