Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO 6 NEGATIVNIH POENA

Vozač (28) kod Vinkovaca napuhao 2,80 promila, kažnjen s 1320 eura

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
19.12.2023.
u 14:31

Nakon obavljenog liječničkog pregleda 28-godišnjak je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Dio vozača nastavlja s neodgovornim ponašanjem te se iako su konzumirali alkohol odlučuju voziti automobil. Tako su prilikom nadzora vozila i vozača policijski službenici PP Vinkovci u utorak u 3 sata u Mirkovcima zatekli 28-godišnjaka u upravljanju osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu u iznosu od 2,80 g/kg.

Nakon obavljenog liječničkog pregleda 28-godišnjak je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

- Protiv vozača slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu kojim je, sukladno sankcijama predviđenim Zakonom o sigurnosti prometa na cestama, predložena novčana kazna u iznosu od 1320 eura, 6 negativnih prekršajnih bodova te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od 6 mjeseci - stoji u priopćenju policije.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Iz mora na Pelješcu izvučen automobil: Vozač bio pijan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije