Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza

Vještak: Još nismo utvrdili je li nesreću skrivio Čolak ili Opačak

ferrari izgorio
Foto: K. Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
24.11.2010.
u 22:08

Drugi tjedan očekujemo zaključak je li za nesreću kriv vozač ferrarija ili nisana - rekao je za Večernji list sudski vještak Alojz Vodnik.

- Stručna ekspertiza vezana uz nesreću koja se dogodila na autocesti kod Bosiljeva, a u kojoj je poginula misica Ivana Obad, još nije gotova. Drugi tjedan očekujem okončanje tog posla i zaključak je li za nesreću kriv vozač ferrarija Marin Čolak ili nisana Dalibor Opačak - rekao je za Večernji list sudski vještak Alojz Vodnik.

U dosadašnjem dijelu vjestačenja, kako je Večernji list već pisao, Vodnik je na nissanu, koji je vozio Dalibor Opačak, pronašao niz promjena i dorada koje su protivne standardima proizvođača. Najviše dorada je na motoru, dok je prednji ovjes potpuno izmjenjen.

- Želim još detaljno analizirati taj ovjes. To i tragovi koje sam uzeo sa guma i dijelova limarije dat će mi dovoljno argumenata za zaključak tko je izazvao nesreću. Zasad mogu reći tek da je nissan prije nesreće bio tehnički neispravan - zaključio je Vodnik.

>>Čolak: Idem u Dubrovnik Ivaninoj majci ispričati što se dogodilo

>>'Čolak izmišlja, tada je vikao: Što sam učinio, ubit će me tata!'

Komentara 34

TR
Tripoli
16:01 25.11.2010.

sudski vestak je poprilicno glup....

AB
abaso
00:18 25.11.2010.

....ključ utvrđivanja će biti; \" Tko da više......!\"

LE
leonheart3333
00:34 25.11.2010.

jeb** vjestacenje....kriva su obojica. ili onaj koji je drzao ljestve po novom nije kriv?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije