Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vidošević: Vrijeme je da se Hrvatska počne ponašati zrelo

nadan vidošević
Arhiva VL
21.11.2009.
u 10:53

- Glas za budućeg predsjednika odredit će idućih pet, a vjerojatno i deset godina. Vrijeme je da se Hrvatska počne ponašati zrelo i da konačno shvati kako samo trudom može napredovati.

- Glas za budućeg predsjednika odredit će idućih pet, a vjerojatno i deset godina. Vrijeme je da se Hrvatska počne ponašati zrelo i da konačno shvati kako samo trudom može napredovati - rekao je na predizbornom skupu u Puli nezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević.

Okupljenim ljudima obećao je kako će biti prvi među jednakima i potom na nekoliko primjera objasnio kako se jednostavno, a učinkovito mogu riješiti problemi.

- Dječja proteza za zube mora biti besplatna. Roditelji si je ne mogu priuštiti, a to poslije odredi zdravlje za cijeli život što znači veća opterećenja za zdravstvo - rekao je Vidošević.

Komplimentirao je Istri u kojoj "prije 10 godina nije bilo ni vinara ni uljara ni pršutara kao danas".

Obožavateljice su se pomamlile za njegovim crvenim ružama koje je dijelio nakon kratkog govora.

Komentara 69

SI
sol i kapulica
10:49 27.11.2009.

Nakon dugih 10 godina detuđmanizacije (štogod to Panteliji značilo, vjerojatno sinonim za dekroatizaciju) – VRIJEME JE ZA RETUĐMANIZACIJU !!!

PO
podravec
11:00 21.11.2009.

Vrijeme je da se i ti počneš ponašati zrelo, da vratiš narodu što si mu opljačkao i zamoliš za oprost.

MO
moriturite
12:58 22.11.2009.

re: 22.11.2009. u 01:55h Patriot je napisao/la Sakupljam podatke i sutra če biti online..nema problema jer sve je evidentirano..u EU imamo red i rad i nije to balkanski zavičaj da se živi od kredita, sluša Thompsona i govore neargumentirane tvrdnje.. Opet Vi uvaženi susjede iz Slovenije. Vi u EU a opet nikako da shvatite....za jednu tako važnu stvar i optužbu Vama potreban samo 1 dan. A jooooj pa kakvo je to relevantno povijesno istraživanje?! Pa zamislite da ja, kad budem pisala knjigu, za neku ozbiljnu temu uzmem par dana za istraživanje i još ne daj Bože uzmem informacije s interneta pa onda krenem s pisanjem. Na što bi to ličilo?! A zamislite da sam isto to činila i na fakultetu i tako pripremala ispite. Pa ja bih pala svaki ispit iz povijesti. Jedna moja kolegica je slično napravila i profesor odmah primjetio i srušio je. Pa da i Vama kažem kao što sam rekla i osobi koja nosi nick mali cvrčak a koja me obasipala nekim nebuloznim brojkama koje je skinula s interneta - informacije s interneta ja ne priznajem kao relevantne, dokazane povijesne činjenice. Vi jako dobro znate da ama baš svatko može staviti podatke kakve želi na net, a ujedno znate i što je sve moguće uz današnju tehnologiju napraviti i to podvaliti. Stoga u Vašem izlaganju molim lijepo i popis izvora i literature. Nadalje što se tiče Thompsona.....ja sam Vama jako dobro sve argumentirala i to može svatko lijepo vidjeti i pročitati. Stojim ama baš kod svake svoje tvrdnje. A Vama još jednom preporučam Djecu s Petričeka. Dokumentarac kojeg su napravili upravo Slovenci. Zanimljivo je da baš takvi kao Vi, europejci koji se zalažu za sva moguća ljudska prava, su ujedno i najmanje tolerantni i demokratski usmjereni. Pa sve ono na čemu meni prigovarate, po svojim stavovima i načinu ophođenja ste zapravo Vi sami. Stvarno nelogično. Nego, kako sam ja Vama lijepo poručila, odite Vi na američki forum i pokušajte tamo provocirati da vidimo kakve će američke reakcije biti. Možete ih onda prenijeti ovdje nama, u orginalu molim lijepo. Prijevod nije potreban, engleski me dobro služi. I uistinu ne razumijem zašto Vi mislite da tim svojim izjavama o Balkanu nekoga vrijeđate i omalovažavate. Znate li Vi za jednu Grčku, što je njena kultura i civilizacija kroz povijest dala Europi a ista ta Grčka na Balkanskom poluotoku? Ja Vam mogu nabrojiti neke od tih stvari. Znate li Vi da je hrvatski narod dao i nobelovce? Koji su slovenski nobelovci? Znate li po čemu je hrvatska renesansa JEDINSTVENA u svijetu? Znate li da je Marulićevo djelo Evangelistarium čitao i engleski kralj Henrik VIII i da se danas nalazi u British Library? Jeste upoznati s hrvatskim latinitetom? Imam još primjera ako želite? Vi možda jeste fizički u EU ali, čitajući Vaše komentare, duhovno i mentalno ste zaglibili negdje drugdje. No ja ću radije misliti ovako - da prije niste bili ovakvi nego ste to postali tek nakon ulaska u EU i da je ona na Vas imala negativan učinak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije