Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka iz Meksika

VIDEO Zabava otkrivanja spola djeteta pretvorila se u tragediju: Iza nasmiješenog para odvila se drama

Twitter/Screenshot
04.09.2023.
u 09:11

Prije nego što su shvatili što se dogodilo, budući roditelji su se grlili, a okupljeni su im čestitali što će dobiti kćer

Par iz Meksika organizirao je zabavu za otkrivanje spola svog djeteta, no veselo druženje prekinuo je tragični događaj. Pilot zrakoplova, koji je okupljenima otkrio hoće li par dobiti sina ili kćer, preminuo je nakon nesreće. 

Par je slavio s obitelji i prijateljima te unajmio mali zrakoplov koji je trebao proletjeti pored njih i izbaciti ružičasti ili plavi prah kako bi svi saznali spol djeteta. Zrakoplov se približio zabavi te po planu izbacio ružičasti prah, no svega nekoliko trenutaka kasnije dogodila se tragedija. Letjelica Piper PA-25-235 Pawnee zarotirala se u zraku te srušila, piše Daily Mail.  

Snimka događaja iz Meksika postala je viralna na društvenim mrežama. Prije nego što su shvatili što se dogodilo, budući roditelji su se grlili, a okupljeni su im čestitali što će dobiti kćer. 

Luis Angel N. (32) bio je pilot i jedina osoba u malom zrakoplovu. Pronađen je kako leži u ruševinama nakon nesreće. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je preminuo. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar HighHopes
HighHopes
11:11 04.09.2023.

Totalna glupost od zabave, ionako ih svi rade samo zbog objave na društvenim mrežama pa da čitaju lažne hvalospjeve o tome kako su predivni i dosjetljivi.

PO
poluvodič
11:08 04.09.2023.

Snimatelj je ocijenio da je grljenje puno dramatičniji događaj od pada aviona.

DU
Deleted user
10:39 04.09.2023.

Zabava otkrivanja spola djeteta??? pa kuda to ide ovaj svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije