Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUTALA SVE PRED SOBOM

Tragedija na zabavi: U bazenu se otvorila rupa od 13 metara, poginuo muškarac

Screenshot
22.07.2022.
u 21:39

Incident se dogodio u vili koju je unajmila jedna kompanija u gradu Karmi Yosef, 40 kilometara udaljenom od Tel-Aviva. Žrtva je 32-godišnji muškarac, inače zaposlenik kompanije

Dvije osobe uhićene su nakon što je jedan muškarac poginuo kada se u bazenu u privatnoj vili u Izraelu otvorila rupa i doslovno ga usisala. 

Incident se dogodio u vili koju je unajmila jedna kompanija u gradu Karmi Yosef, 40 kilometara udaljenom od Tel-Aviva. Žrtva je 32-godišnji muškarac, inače zaposlenik kompanije. 

Par u 60-ima u čijem je vlasništvu kuća uhićen je zbog sumnje da su uzrokovali smrt iz nehaja. 

Twitterom se proširila i snimka trenutka kada se u bazenu otvorila rupa. Voda je odjednom počela nestajati, a rupa je gutala sve pred sobom uključujući i razne napuhance. 

Jedan je muškarac upao u rupu koja je bila duboka 13 metara te je poginuo, a spasioci su ga iz nje izvukli nakon nekoliko sati. 

U trenutku kada se rupa otvorila u bazenu je bilo šest osoba, a sveukupno je na zabavi bilo njih 50. 

Lokalni mediji doznaju kako je vlasnik izgradio bazen bez dopuštenja, a to područje poznato je po infrastrukrurnim problemima.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
21:54 22.07.2022.

Ne zamaraju se što im je progutalo kolegu.

DU
Deleted user
21:53 22.07.2022.

"Lokalni mediji doznaju kako je vlasnik izgradio bazen bez dopuštenja, a to područje poznato je po infrastrukrurnim problemima." Zar i u Izraelu? Ja sam mislila da je to (bespravna gradnja) naša specijalnost.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
22:20 22.07.2022.

Za početak su uhitili vlasnike, slijede izvođač, te projektant i nadzor, ako ih je bilo s obzirom na bespravnu gradnju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije