Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU VIDJELI

VIDEO Profesor prekinuo online nastavu zbog neočekivane upadice

Instagram
16.04.2021.
u 11:40

Profesorova žena morala je proći kroz dnevni boravak, a zbog načina na koji je to učinila, Boričić je prekinuo predavanje na nekoliko sekundi.

Obrazovanje se promijenilo zbog koronavirusa, a često studenti dobiju priliku uloviti na kameri svoje profesore u kućnom okruženju, što inače nikad ne bi mogli. U ovim novim okolnostima zna se dogoditi da u kadar ulete i neočekivane situacije.  

Profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu Ivan Boričić postao je prava zvijezda društvenih mreža nakon što je jedan od njegovih studenata objavio snimku jednog od njegovih satova online nastave, piše Blic. 

Profesorova žena morala je proći kroz dnevni boravak, a zbog načina na koji je to učinila, Boričić je prekinuo predavanje na nekoliko sekundi. Metoda na koju se odlučila, zabezeknula je i samog profesora. 

– Morao sam prekinuti, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja žena… – ustvrdio je profesor.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:16 16.04.2021.

Vecernji.rs...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije