Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU BOVA

VIDEO Prekrasan prizor: Dupini oduševili kupače u uvali u Grebaštici

Damir Svirčić
07.08.2023.
u 23:23

Damir Svirčić podijelio je snimke dupina koji su plivali nedaleko od bova, no nitko od prisutnih nije bio u strahu, već su svi bili zadivljeni onime što su vidjeli

Kupače u uvali u Grebaštici, mjestu nedaleko od Šibenika koje je nastradalo u požaru, jako je razveselio prizor kojem su svjedočili ovog ponedjeljka. Naime, u tu uvalu stigla je nekolicina dupina koja je svojom pojavom oduševila sve. 

Naime, Damir Svirčić podijelio je snimke dupina koji su plivali nedaleko od bova, no nitko od prisutnih nije bio u strahu, već su svi bili zadivljeni onime što su vidjeli. Dupini su zaigrano plivali u blizini kupača te nisu predstavljali nikakvu opasnost.

Inače, uvala u Grebaštici je najdublji zaljev u srednjoj Dalmaciji, a često su kupačima atrakcija i kanaderi koji na tom mjestu obično pune spremnike i manevriraju među kupačima. Osim dupina ljeti, u uvali zimi često obitavaju i labudovi.

POVEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, sredinom srpnja veliki je požar zahvatio brdo Jelinjak u Grebaštici, a u njegovo gašenje bilo je uključeno više desetaka vatrogasaca i nekoliko kanadera i Airtractora. Nije bilo prijetnji stambenim obektima, a gorjelo je nisko raslinje i trava.

Ključne riječi

Komentara 2

PM
p.milovic.1
07:31 08.08.2023.

Nije bilo opasnosti za stambene objekte .a skoro izgorjela cijela Grebaštica.

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
23:45 07.08.2023.

Kako su slatki 🐬

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije