Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMERA GA SNIMILA

VIDEO Kum se teško osramotio na vjenčanju pa nasmijao sve u crkvi

vjenjčanje
Screenshot
08.02.2017.
u 17:59

Nakon što su se svi dobro nasmijali ceremonija se nastavila, no mladenci su se trebali dobro potruditi da se suzdrže od smijanja.

Trenutak u kojem mladenka i mladoženja stupaju u brak trebao bi biti jedan od najromantičnijih trenutaka u životu, no to nije uvijek tako.

Internetom je ponovno počela kružit starija snimka na kojoj se vidi kako mladenci slušaju svećenika dok iza njih stoje kum i kuma. Trenutak ozbiljnosti upravo se pretvorio u smiješnu scenu kada kumu padnu hlače, a sve je to uhvatila kamera.

Nakon što su se svi dobro nasmijali ceremonija se nastavila, no mladenci su se trebali dobro potruditi da se suzdrže od smijanja. Pogledajte snimku koja je u kratkom vremenu skupila više od pet milijuna pregleda.

>> Jeste li spremni za brak? Pročitajte ovo i doznajte...

>> Za 1800 kuna možete se vjenčati u haljini Eowyn iz Gospodara prstenova

Komentara 3

Avatar Mr_T
Mr_T
23:15 08.02.2017.

Alo Večernji, ispod kojeg kamena ste vi spavali?? Snimka stara 7 godina!!!

DU
Deleted user
23:24 09.02.2017.

Proći će njemu smijeh, već nakon tjedan, dva…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije