Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna osoba ozlijeđena

VIDEO Kaos u BiH: Bikovi na koridi probili ogradu, nastala je panika

Bikovi probili ogradu na koridi u BiH
Foto: Printcreen Youtube
1/3
02.08.2022.
u 09:52

Bikovi su probili ogradu, a nakon toga nastala je panika

Tradicionalna Čevljanska korida ove godine nije održana. Trebala je biti zadnje nedjelje u srpnju, ali umjesto nje održana je korida u Bakićima kod Olova u BiH, piše Avaz.ba.

Bilo je kvalitetnih borbi, piše Avaz.ba, ali kaos je nastao kada su bikovi u jednom trenutku probili zaštitnu ogradu. To se dogodilo tijekom borbe bikova Žuje i Brijezonje. Nakon toga nastala je panika, piše Avaz.ba

Okupljena publika bježala je, a mnogi su se sakrivali iza automobila i kombija. Jedna je osoba lakše ozlijeđena. 

Gledatelji su bježali u panici, mame su sklanjale djecu, mnogi su se skrivali iza parkiranih automobila i kombija. U cijeloj toj strci jedan gost je lakše ozlijeđen.

 

Ključne riječi

Komentara 2

JU
juma
18:20 02.08.2022.

Zašto mučenje? Nije to španjolska korida gdje bika muče i na kraju ubiju mačevima. Ovdje se bikovi malo bodu, naganjaju i sudaraju rogovima što je u njihovoj prirodi. Oni to rade rado, sve traje nekoliko sekundi i takva vrst razonode i aktiviteta može im samo činiti dobro. Nikada nisam čuo da je neki bik stradao.

NA
najposebniji
11:07 02.08.2022.

Kome može biti zabava mučenje životinja? Ako je za jelo još mogu shvatiti, ali iz čiste "zabave"...e to je za zabrinuti se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije