Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubod kod vitalnih organa

Muškarca teško ozlijedio bik nakon koride u Posušju: U bolnici se bori za život

Tradicionalna 28. Seoska olimpijada i borba bikova u Radošiću
Ivo Cagalj/PIXSELL/ILUSTRACIJA
06.07.2021.
u 15:53

Iz SKB Mostar potvrđeno je da je pacijent hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje te kako je životno ugrožen

Muškarac (31) s područja Posušja sinoć je teško ozlijeđen i bori se za život nakon što ga je ubo njegov bik

- Sinoć u 19.20 sati PU Posušje zaprimila je prijavu da je u štali u mjestu Čitluk bik nanio ozljede osobi A.M. (1990.). Osoba je hitno prebačena u Dom zdravlja Posušje odakle je prevezena na CUM SKB Mostar. Osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, potvrdila je policija za portal Hercegovina.info

Prema neslužbenim informacijama tog portala, nesreća se dogodila po povratku s koride koja se jučer održala u Posušju. Bik je ubo muškarca u blizini vitalnih organa te su mu se noćas borili za život. 

Iz SKB Mostar potvrđeno je da je pacijent hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje te kako je životno ugrožen zbog teških tjelesnih ozljeda. 

VIDEO Najgora noćna mora: Piton iz WC školjke ugrizao muškarca za genitalije!

Ključne riječi

Komentara 12

DM
drazen.muhvic
16:30 06.07.2021.

Batina ima dva kraja...

TR
Trivolta
16:31 06.07.2021.

Uopće mi nije žao ljudi koji dresiraju životinje za borbu kada stradaju od njihovog napada.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
18:01 06.07.2021.

Bik vraca s kamatama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije