Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno u saboru

Vesna Škare Ožbolt još nije odlučila hoće li biti dio Kluba HDZ-a

vesna škare ožbolt
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
18.02.2014.
u 14:45

Očekivala sam malo energičniju atmosferu, pa ako treba osobno ću se za to potruditi – najavila je Škare Ožbolt.

Predsjednici Demokratskog centra Vesni Škare Ožbolt danas je prvi radni dan u saborskim klupama, a novinarima je najavila da će biti aktivna zastupnica. S obzirom da je u Sabor došla u sklopu predizbornog dogovora HDZ-a i DC-a, prema kojem će prvu polovicu mandata obnašati HDZ-ova Ivanka Roksandić, a drugu ona, novinare je zanimalo hoće li sada djelovati u sklopu saborskog Kluba HDZ-a.

- Pustimo da vrijeme malo odmakne. Danas sam tek par sati tu pa su to još preuranjena pitanja, možda napravimo neki novi klub. U svakom slučaju ja sam dio koalicijskog dogovora i nemam namjeru taj koalicijski dogovor bez razgovora mijenjati. Mislim da je trenutno važniji rad nego koji ću klub imati – rekla je Škare Ožbolt, a na pitanje s kime bi taj novi klub osnovala, odgovorila je da "ima dovoljno prostora da se napravi još klubova jer mislim da se još nisu svi uklubili".

- Ja sam bila na koalicijskoj listi izabrana zastupnica u 6. izbornoj jedinici. Ono što vam sigurno mogu obećati je da ću biti vrlo aktivna i mislim da vam to može biti jamstvo da ću kandidirati neke druge teme koje muče građane. Imam osjećaj kao da nisam ni otišla iz Sabora što se tiče neke mirnoće i dinamike. Očekivala sam malo energičniju atmosferu, pa ako treba osobno ću se za to potruditi – najavila je Škare Ožbolt.

>>Povratak Vesne Škare Ožbolt u Sabor, HDZ-ovku 'ispratili' poklonima

>>V. Škare Ožbolt: Sve ružne slike iz Vukovara mogle su se izbjeći

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Komentara 9

Avatar comparator
comparator
14:52 18.02.2014.

Nemoj biti lijepa budi dobra i korisna i čini mi se da si u pravosuđu dobro krenula dok te Ivo nije skinuo. Draga važno je ove drugove skinuti s trona !

AM
ameris
16:28 18.02.2014.

Pogledam video gdje Ožboltica u društvu generala Kleina,generala Walkera i I.Vrkića šeće Dardom,bila je 1989/90.Ta žena se kretala " E" Zonom "rame uz rame" velikim facama !Malo je koja dama u Saboru (ma ni jedna !) imala tako uzbudljiv,rekao bih,dramatičanan period života u slobodnoj Hrvatskoj.Neka je u Saboru !

NV
novo vriijeme
14:50 18.02.2014.

Pa zar nije imala koalicijski izborni dogovor sa HDZ pa pola mandata ona pola neka druga. Ne bi ni ušla drugačije u Sabor. Baš da vidimo koliko je od dogovora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije