Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Performansom upozorila na probleme hrvatskog društva

Vesna Pusić u Splitu rušila najveća zla hrvatskog društva

vesna pusić
Izborni stožer Vesne Pusić
27.11.2009.
u 13:24

Korupcija, odnosno kriminal različitih vrsta i u različitim oblicima koji se ne procesuiraju sprečavaju Hrvatsku da ide naprijed - rekla je predsjednička kandidatkinja.

SPLIT - Predsjednička kandidatkinja Vesna Pusić simboličnim je performansom na splitskoj rivi upozorila na ono smatra najvećim zalima hrvatskoga društva.

Rušenjem domino-kocaka koje su nosile natpise: siromaštvo, korupcija, nezaposlenost, harači i skupo zdravlje poručila je kako se protiv zala hrvatskog društva može boriti.

- Korupcija, odnosno kriminal različitih vrsta i u različitim oblicima koji se ne procesuiraju sprečavaju Hrvatsku da ide naprijed. To je ono što priječi državu da postane prijateljska, uslužna djelatnost prema svojim građanima i to treba promijeniti. Nešto mogu druge institucije, a nešto možemo i mi - rekla je Pusić.

- To što mi možemo, to ćemo i učiniti - obećala je.

Komentara 15

SU
susadusk
14:56 27.11.2009.

Halo urednistvo VL-a da li vi citate vase izdanje?? Hrvatska se pise velikim slovom, molim da to naucite novinarku Slavicu Vukovic ili i ona ne moze napistai rijec Hrvatska ispravno kao sto ju ni Vesna Pusic ne moze i ne zeli izgovoriti!! CITIRAM; \"Korupcija, odnosno kriminal različitih vrsta i u različitim oblicima koje se ne procesuirtaju sprečavaju hrvatsku da ide naprijed\" I KAKO je Hrvatska napisana u ovoj recenici. sramota i nepismenost!.

BT
bili-tartuf
15:56 27.11.2009.

ma,..cúj ti nju,....i sama je rekla da govori \"iz iskustva\"..., a di je Cácíc´??..-:))

RE
respeckt51
14:06 27.11.2009.

Ona koja klevece hrvatski narod, jos se usdjuje kandidirati za predsjednika. Mozes, ali u Srbiji. Kurva je kurva, pa ima svoj ponos, a pusicka nema ponos ni te kurve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije