Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 66. godini

Umro bivši gradonačelnik Čakovca Branko Šalamon

Branko Šalomon (1)
Marijan Susenj/PIXSELL
27.07.2013.
u 21:40

Šalamon je bio član SDP-a, a Čakovec je vodio punih 12 godina, sve do prošlih lokalnih izbora, kad je odustao od kandidature.

Branko Šalamon, predsjednik Gradskog vijeća Čakovca i u tri mandata gradonačelnik, umro je danas u 66. godini.

Kako javlja portal emedjimurje, Šalamon je bio na odmoru u vikendici na otoku Žirje, gdje ga je najvjerojatnije pogodio srčani udar. Javno je godinama govorio o borbi sa šećernom bolešću. Šalamon je bio član SDP-a, a Čakovec je vodio punih 12 godina, sve do prošlih lokalnih izbora, kad je odustao od kandidature. Nakon pobjede SDP-a, izabran je za predsjednika Gradskog vijeća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije