Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN U BIJEGU

Privedeni nasilnici koji su premlatili muškarca (41), među njima je i posrnuli rukometaš

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
31.07.2019.
u 19:06

Svih šest nasilnika koji su šakama, a pogotovo nogama, brutalno cipelarili u glavu 41-godišnjaka i slomili mu nos i ruku otprije su poznati policiji po nizu kaznenih djela

Šestorica Zadrana u dobi od 24 do 31 godine premlatili su 41-godišnjaka jer nije htio odustati od ulaska u zahod u jednoj zadarskoj diskoteci. 

Među nasilnicima je i Josip Maršan (23), posrnuli rukometaš, piše portal Vijesti.hr. Radi se o sportašu koji je 20. ožujka ove godine pao na doping tekstu jer je bio pozitivan na kokain.

Kad su se prošle subote oko četiri sata ujutro zbog toga sukobili, zaštitari su ih sve izveli izvan kluba u centru Zadra, a onda je počelo iživljavanje pred svima nad 41-godišnjakom, a opet mu nitko nije pomagao. Štoviše, nitko nije ni prijavio premlaćivanje, pa ni sam oštećeni Zadranin.

– Nije prijavio policiji iz straha, a nije prijavila ni bolnica. No mi smo posredno doznali, uzeli i videosnimku i uhitili njih pet, dok je šesti u bijegu. Naša akcija je dokaz odlučnom "ne" premlaćivanju Zadrana – rekao je šef krima Bore Mršić.

Potvrdio je da pet od šest osumnjičenih za premlaćivanje rade po zadarskim diskotekama kao redari. Svih šest nasilnika koji su šakama, a pogotovo nogama, brutalno cipelarili u glavu 41-godišnjaka i slomili mu nos i ruku otprije su poznati policiji po nizu kaznenih djela, a 26-godišnjak nedavno je nepravomoćno osuđen na 16 mjeseci zbog napada i paljenja automobila bugarskim navijačima prije nekoliko godina. Kod njega su pronađeni automatska puška, teleskopska palica i maleni mobitel kakvi se inače krijumčare u zatvore.

Jedan od batinaša i dalje je u bijegu.

Komentara 57

MA
maklin
12:43 31.07.2019.

Najbolje mi je što su svi uvijek poznati otprije policiji ali svi su uvijek na slobodi. Živio naš Daruvarac zna on kako se to radi.

Avatar heyhay
heyhay
12:22 31.07.2019.

Poslodavac zapošljava kriminalce da rade kao zaštitari i da mlate koga hoće po diskotekama to samo u Hrvatskoj ima.

Avatar munšajn
munšajn
12:31 31.07.2019.

Bolnica nije prijavila?! E TO je zabrinjavajuće?!?! "Okupljenima" se ne čudim. Zašto bi netko stavljao glavu u torbu za nepoznatog lika kog tuku nepoznati likovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije