Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nožem ubo muškarca

Uhićen zbog pokušaja ubojstva u Banovoj Jaruzi

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
10.08.2015.
u 15:29

Državljanina BiH, 59-godišnjaka, sumnjiči se da je u subotu, 8. kolovoza, oko 16.30 sati, u ugostiteljskom objektu nakon verbalnog sukoba nožem ubo 43-godišnjeg hrvatskog državljanina, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Državljanin BiH, star 59 godina, uhićen je zbog pokušaja ubojstva 43-godišnjaka u Banovoj Jaruzi, kod Kutine.

Njega se sumnjiči da je u subotu, 8. kolovoza, oko 16.30 sati, u ugostiteljskom objektu nakon verbalnog sukoba nožem ubo 43-godišnjeg hrvatskog državljanina, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđenom je u pakračkoj bolnici konstatirana teška tjelesna ozljeda opasna za život, a odbjegli 59-godišnjak pronađen je istu večer oko 23 sata.

Uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva predan je pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke. 

>> Ubijen 32-godišnjak, policija uhitila osumnjičenog 

>> Brutalno pretukao svog nekadašnjeg prijatelja

Komentara 2

GA
Gavran
16:10 10.08.2015.

Zasto nam niste javili dali je ubica Hrvat ili Musliman iz BiH, da se znamo postaviti u svojim komentarima.Kako ja da kazem ako je bil Hrvat, da nije bil izazvan pa se branil, a ako je Muslic, znam da jee pokusal huskat nekaj protiv Amerike i domoljub je skocil u odbranu nasih prijatelja. Nemrem nikaj reci dok neznam Nacionalnost.Bog i Hrvati, Za DOM SPREMNI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije