Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Brutalno pretukao svog nekadašnjeg prijatelja

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.07.2015.
u 09:45

Policija je napadača prijavila za kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju. Motive policija ne navodi, a kriminalističko istraživanje je u tijeku

U Kuli Atlagić kod Benkovca 26-godišnjak je preksinoć oko 20 sati brutalno pretukao svog nekadašnjeg prijatelja 33-godišnjaka iz istog mjesta, slomio mu vilicu, jagodične kosti,  zbog čega ga je policija prijavila za kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju.

Napadač se inače bavi borilačkim vještinama, a prije nego što je nanio teške tjelesne ozljede 33-godišnjaku danima ga je tražio kako bi se s njime obračunao.

Motive policija ne navodi, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

>> Prešao policajcu autom preko stopala, osumnjičen za pokušaj ubojstva

>> Srbijanski državljanin teško ozlijeđen u tučnjavi u Zagrebu

Komentara 6

OS
osica
10:32 24.07.2015.

" danima ga je tražio....." ? Jadna mladosti. " Ništa u glavi nije, samo u rukama., kakva tragedija za 26 godišnjaka, Nikad čovjeka od njega"

ZA
zambezi
09:55 24.07.2015.

Isto bi njemu trebalo ucinit i bacit ga u samicu 50 godina.

Avatar maxist
maxist
10:57 24.07.2015.

čudan oblik prijateljstva......sreća njegova da je u Hrvatskoj...jer tu nema posljedica ni za teška ubojstva .... suci uvijek nađu olakotne okolnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije