Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka mu čast

Učitelj rastopio mnoga srca: Nepokretnu djevojčicu nosio na leđima

Jim Freeman
Foto: Facebook
26.09.2019.
u 23:12

Djevojčici Ryan King po rođenju je dijagnosticirana spina bifida zbog koje je osuđena na invalidska kolica, a problem je nastao kada je njezin razred organizirao izlet na slapove...

Učitelj Jim Freeman iz Kentuckyja u SAD-u hvalevrijednim potezom raznježio je mnoga srca.

Naime, razred 10-godišnje djevojčice Ryan King kojoj je po rođenju dijagnosticirana spina bifida , a zbog koje je osuđena na invalidska kolica, organizirao je izlet na slapove u jedan državni park u Ohiju.

Budući da je teren do slapova nepristupačan, majka djevojčice je počela razmišljati kako će njezina kći sudjelovati na izletu te je mislila curicu odvesti negdje dalje.

No, taj je problem brzo riješio jedan učitelj iz škole. On je majci rekao da će nositi djevojčicu. Majka je odmah nabavila nosiljku pa je 10-godišnjakinja uživala na izletu sa svojim vršnjacima.

– Blagoslovljeni smo što je cijela škola toliko empatična i zbog čega se nikada nije osjećala izostavljeno – objavila je majka djevojčice na Facebooku.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije