Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALEVRIJEDAN POTEZ

Učenicama varaždinske škole besplatne menstrualne higijenske potrepštin

varazdin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
16.03.2021.
u 18:13

Svi detalji oko preuzimanja bit će objavljeni na školskim oglasnim pločama kao i u virtualnim učionicama - izvijestila je škola.

Nakon što je u studenom prošle godine škotski parlament odobrio zakon kojim će menstrualne higijenske potrepštine biti besplatno dostupne svim ženama, i Strojarska i prometna škola Varaždin odlučila se prihvatiti tu inicijativu.

- Po uzoru na tu inicijativu i slične inicijative u svijetu, naša se škola uključila u podršku svojim učenicama u vidu besplatnih higijenskih uložaka i tampona koje učenice mogu preuzeti u školi. Svi detalji oko preuzimanja bit će objavljeni na školskim oglasnim pločama kao i u virtualnim učionicama - izvijestila je škola.

 

Komentara 7

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
01:43 17.03.2021.

Cije uloske ? , jel raspisan javni natjecaj , tko ce nabavljat , placat ,skladiste, skladistara, vozilo ,tajnicu ,dostavljaca , zasto s krilcima a ne bez , ....to vodi do holdinga za uloske , povjerenika za svaku skolu , grad opcinu , neminovno do javne nabave i poskupljenja ulozaka, jer drzava placa , samohrani otac petero sinova , kupuje uloske kceri jedinici gradonacelnika , politicara , poduzetnika .. a postotak drzave u privredi se povecava

VI
vidum
18:22 16.03.2021.

A prezervativi?

NE
neboiznadzagreba2
20:51 16.03.2021.

Da sve može biti tema, osim uistinu bitnih stvari, dokaz je ova uložak-propaganda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije