Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALEVRIJEDAN POTEZ
Povratak na članak

Učenicama varaždinske škole besplatne menstrualne higijenske potrepštin

Svi detalji oko preuzimanja bit će objavljeni na školskim oglasnim pločama kao i u virtualnim učionicama - izvijestila je škola.

Komentari 7

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
01:43 17.03.2021.

Cije uloske ? , jel raspisan javni natjecaj , tko ce nabavljat , placat ,skladiste, skladistara, vozilo ,tajnicu ,dostavljaca , zasto s krilcima a ne bez , ....to vodi do holdinga za uloske , povjerenika za svaku skolu , grad opcinu , neminovno do javne nabave i poskupljenja ulozaka, jer drzava placa , samohrani otac petero sinova , kupuje uloske kceri jedinici gradonacelnika , politicara , poduzetnika .. a postotak drzave u privredi se povecava

VL
VI
vidum
18:22 16.03.2021.

A prezervativi?

VL
NE
neboiznadzagreba2
20:51 16.03.2021.

Da sve može biti tema, osim uistinu bitnih stvari, dokaz je ova uložak-propaganda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.