Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA MJESECA NAKON UBOJSTVA

Rezultati analize otkrivaju: Lana je umrla od posljedica udaraca šakama i nogama

Lana Bijedić
Foto: Vecernji.ba
10.12.2019.
u 12:48

Slučaj je izazvao veliku pozornost javnosti i mnogi se pitaju hoće li se ikad doznati prava istina o ubojstvu 19-godišnje studentice.

Dva mjeseca nakon što je pronađeno tijelo okrutno ubijene 19-godišnje Lane Bijedić, stigli su prvi rezultati brojnih vještačenja koje je provela policija. 

Kako je neslužbeno potvrđeno Dnevnom Avazu, riječ je o rezultatima analize bioloških tragova na tijelu i tragova na mjestu gdje je pronađeno tijelo 19-godišnjakinje, kao i rezultati vještačenja njezina mobitela koji je bio poslan u Njemačku kako bi ga otključali. 

Obdukcija je pokazala kako je djevojka umrla od posljedica ozljeda nanesenih šakama i nogama, a istražitelji se nadaju kako će među svim tim rezultatima pronaći trag koji će ih dovesti do počinitelja. 

Slučaj je izazvao veliku pozornost javnosti i mnogi se pitaju hoće li se ikad doznati prava istina o ubojstvu 19-godišnje studentice. 
 

Komentara 3

Avatar MADO
MADO
14:48 10.12.2019.

Kakve veze ova vijest ima s našom državom?! U Italiji se svakodnevno događaju ubojstva, kako to da u našim medijima nema ni riječi o tome usprkos tome što je Italija naša najveća susjedna zemlja i glavni trgovinski partner, oni su dakle naš regijon i EU partneri, a ne nekakva BiH koja realno neće biti spremna za EU još najmanje 50 godina.

Avatar gmail
gmail
19:07 10.12.2019.

Mado, možda što je to u više navrata bila teritorija Hrvatske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije