Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FBI istražuje napad

Ubijen sin savezne sutkinje: Naoružani napadač prerušio se u dostavljača pošiljaka

Dostava paketa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.07.2020.
u 12:22

Sutkinja radi na kolektivnoj tužbi skupine ulagača Deutsche Bank koji tvrde da banka nije dobro nadzirala klijente visokog rizika, među kojima je i financijer Jeffrey Epstein

Sin savezne sutkinje Ester Salas ubijen je, a suprug teško ranjen u napadu vatrenim oružjem u njihovu domu u New Jerseyu, objavili su američki mediji u ponedjeljak.

Američka savezna policija (FBI) objavila je na Twitteru da istražuje napad.

Mediji su prenijeli da je naoružani muškarac, prerušen u vozača dostavljača pošiljaka FedEx, pucao na sina i ranio supruga.

Sin Daniel Anderl (20), nastrijeljen je kada je otvorio vrata, objavili su ABC i CNN. "Metak je dobio ravno u srce", izjavio je gradonačelnik North Brunswicka, Francis "Mac" Womack, prijatelj sutkinje za ABC.

Njegov otac Mark Anderl, odvjetnik i bivši državni tužitelj, u teškom je stanju i operiran je.

Sutkinja  Esther Salas nije ozlijeđena, objavio je ABC News.

Motiv ubojstva zasad je nepoznat.

"Kao sutkinja, Salas je dobivala prijetnje s vremena na vrijeme, ali nedavno ih nije bilo", rekao je gradonačelnik. 

Sutkinja Salas (51), prva je žena hispanskog podrijetla koja je postala savezna sutkinja u okrugu New Jersey, a na tu ju je dužnost imenovao 2010. predsjednik Barack Obama.

Sutkinja radi na kolektivnoj tužbi skupine ulagača Deutsche Bank koji tvrde da banka nije dobro nadzirala klijente visokog rizika, među kojima je i financijer Jeffrey Epstein, optužen kao seksualni predator koji je spolno zlostavljao maloljetnice i počinio je samoubojstvo u zatvoru.

Komentara 1

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
21:58 20.07.2020.

Zanima me hoće li biti ijedan prosvjed protiv uključenih ili je to nevažno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije