Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U KRAJU

U vožnji quadom stradali bratići: Jedan iza sebe ostavio zaručnicu, drugi je bio veliki navijač Dinama

Tre?i i završi dan Dinaric Rallya
Bruno Fantulin/PIXSELL
12.04.2024.
u 17:52

U Varaždinskim Toplicama proglašen je i Dan žalosti ovog ponedjeljka zbog stradavanja dvojice mladića, bratića Alena i Gorana

Bratići Alen (33) i Goran (39) Mikulčić iz Tuhovca mladići su koji su stradali ovog četvrtka u teškoj nesreći kada su quadom sletjeli u rijeku Bednju. Oni su, podsjetimo, poginuli jer su quadom vozili neprilagođenom brzinom, pa je došlo do slijetanja sa zemljanog puta koji se nalazio uz samu rijeku. 

U međuvremenu su Varaždinske Toplice proglasile i Dan žalosti ovog ponedjeljka zbog stradavanja dvojice muškaraca. Kako doznaje Regionalni tjednik, Alen je imao svoju automehaničarsku radionu, a živio je sa zaručnicom u kući svojih roditelja. 

Stariji bratić Goran je pak prije godinu dana ostao bez oca, a on je živio sa svojom majkom u Tuhovcu. On je radio kao kuhar u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, a bio je veliki navijač Dinama. 

- Sve nas je ovo šokiralo - ispričala je poznanica. 

POVEZANI ČLANCI:

Inače, ukop bratića će biti dana 15. travnja 2024. u 14 sati na groblju Varaždinske Toplice, dok će se misa zadušnica održati nakon ukopa u crkvi sv. Martina u Varaždinskim Toplicama. Suosjećamo s obitelji tragično stradalih mladih sugrađana, objavio je ranije Grad.

>> VIDEO Drama na Floridi: Policija spašavala ljude koji su zaglavili u vodi usred žestoke oluje

Ključne riječi

Komentara 7

GN
gnoj
18:37 12.04.2024.

Šta ima veze što je bio navijač Dinama i ja sam , pa ?

Avatar Hazl113
Hazl113
18:41 12.04.2024.

Dvojica idiota. I kaj bi sada to trebalo značiti kaj je jedan bil navijač Dinama. Kakva je to glupost.

GU
guslač
19:17 12.04.2024.

Koja tragedija...pokoj im vječni. Te quadove treba zsbrsniti, koja je to idiotarija. Odeš na Pokojec ili Ivančicu, i onda se ti bedaki navažaju s time i zasmrde, zaruže, rastjeraju životinje...ne kužim koji je gušt u tome, a bome niti nee čujem sve one ekološke udruge koje graknu na sječu jednog drveta, a za ovo šute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije