Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen na granici

U vozilu mu našli električni paralizator te steroidne preparate zabranjene u sportu

granica
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
13.01.2020.
u 14:55

Mladić (27) iz Srbije je uhićen te policijski službenici protiv njega dostavljaju kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Policija je uhitila 27-godišnjeg srbijanskog državljanina koji je u subotu, 11. siječnja u 22.20 sati na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu pokušao ući u Hrvatsku vozilom srbijanske registracije u kojemu je pronađen električni paralizator (oružje "D" kategorije).

U vozačevoj osobnoj prtljazi, pak, policijski i carinski službenici pronašli su steroidne preparate koji se nalaze na listi tvari zabranjenih u sportu, i to 10 ampula od 250 ml, 10 ampula od 50 ml i 20 tableta od 10 mg, navodi se u izvješću Policijske uprave brodsko-posavske.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o posjedovanju i nabavi oružja, 27-godišnjaku je izdan prekršajni nalog te mu je oduzet električni paralizator, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu uhićen je te policijski službenici protiv njega dostavljaju kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije