Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ja ne mrzim

U manje od 24 sata više od 4500 članova poduprlo Bojana Glavaševića na Facebooku

branitelji,Nedjeljom u 2
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
03.11.2014.
u 13:08

Navedeno je i pravilo za članove grupe: "U duhu stranice i poruka za koje se zalažemo, radujemo se i pozivamo na dijalog i iznošenje svih različitih mišljenja na teme stranice, pod uvjetom da su oni izraženi bez uvreda ili osobnih napada."

Nepuna 24 sata nakon što je gostovao u emisiji "Nedjeljom u dva" te nakon što branitelji dva tjedna prosvjeduju u Savskoj tražeći i njegovu ostavku, na Facebooku je otvorena grupa podrške Bojanu Glavaševiću pod nazivom "Ja ne mrzim". Okupila je više od 4500 članova. Bojanu Glavaševiću stižu poruke potpore iz svih dijelova Hrvatske.

Grupa je nastala kao inicijativa podrške i želi okupiti sve one koji se zalažu za toleranciju, dijalog i konstruktivnu budućnost kao odgovor na mržnju i konflikt.

Na Facebook-stranici citirane su izjave Bojana Glavaševića u emisiji "Nedjeljom u 2": "Mog je oca života stajao metak ispaljen iz nečije puške, a ne multikulturalizam" te "Lako je mrziti. Čovjek koji mrzi ne može biti sretan."  

Navedeno je i pravilo za članove grupe: "U duhu stranice i poruka za koje se zalažemo, radujemo se i pozivamo na dijalog i iznošenje svih različitih mišljenja na teme stranice, pod uvjetom da su oni izraženi bez uvreda ili osobnih napada."

>> Bojan Glavašević: Ne mogu se ispričati za nešto što nisam rekao

Komentara 145

Avatar navijač
navijač
13:21 03.11.2014.

Jel tko bilježi glasove onih koji ga ne podupiru ?

VE
verakruz
13:14 03.11.2014.

Upravo suprotno. Glavašević je dokazao kako niti cijeni branitelje kojima je pomoćnik u ministarstvu koje bi trebalo skrbiti o njima, niti ih voli. A čovjek koji ne voli, taj mrzi. Dakle ovo je grupa koja mrzi branitelje, a ne grupa koja voli nekoga. Oni vole samo sebe, a mrze i Domovinski rat i krv kojom je natopljena.

DU
Deleted user
13:11 03.11.2014.

mašta može svašta ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije