Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomite ih

U karlovačkom skloništu za pse najmanji traže sigurne ruke

Mona traži nježnost
Foto: Privatni album
1/5
21.01.2014.
u 14:45

Uplašeni su, zima im je, a prijeti im i opasnost da stradaju od većih pasa

U karlovačkom skloništu za pse u Utinji najteže je najmanjima i najmlađima. Uplašeni su, zima im je, a uvijek im prijeti i opasnost da stradaju od pasa koji su veći od njih.

Hitno im je

Volonteri udruge Udomi me Karlovac za najmanje su posebno zabrinuti pa im što prije žele pronaći dom. Među najmlađima svojom čokoladno bojom, po kojoj je dobio i ime, posebno se ističe Čoki. Ima tri mjeseca i 30-ak centimetara visine. O novom domu u sigurnim rukama volontera sanjaju i crna Dina i bijeli Dino. Brat i seka imaju tek dva i pol mjeseca, veseli su kao i svi psi njihove dobi, a upravo zbog toga spremni na učenje.

I za najmanji stan
Mona je mlada kujica, ima tek šest mjeseci. Visoka je oko 40 centimetara i vjerojatno neće biti puno veća. Jako voli ljude i onome tko je spasi iz skloništa pokazat će svu svoju ljubav i biti vjerna pratiteljica u šetnjama. Malena Rozi u svojih godinu dana narasla je tek 30 centimetara i stane i u najmanji stan. Treba udomitelja koji će ju štititi i pomoći joj da se oslobodi straha.
Za sve pse besplatno je mikročipiranje i cijepljenje protiv bjesnoće, a dodatne informacije o svakom od njih možete dobiti na 098/635463 ili 099/7866615.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije