Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARUVAR

U kamenolomu nedaleko Daruvara 33-godišnjaka usmrtila drobilica kamena

policija
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
16.01.2014.
u 15:22

Odčepljivao je drobilicu za kamen, te ga je ona povukla u unutrašnjost. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja.

Sinoć oko 19,40 sati u kamenolomu u Batinjskoj Rijeci nedaleko Daruvara  poginuo je 33-godišnji Tomislav Š. iz Donje Rašenice nedaleko Grubišnoga Polja.

Naime, odčepljivao je drobilicu za kamen, te ga je ona povukla u unutrašnjost. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja.

Tijelo pokojnika je prevezeno u Opću bolnicu u Bjelovaru, gdje je na  odjelu patologije po nalogu Općinskog državnog odvjetništva obavljena obdukcija. Policija je izvijestila i nadležnog rudarskog inspektora, koji će naknadno izaći na mjesto događaja.

>> Vozač (33) automobila poginuo u sudaru na virovitičkoj obilaznici

Komentara 1

VE
verrmaj
18:16 16.01.2014.

Normalno kada je otvoren poklpac masina treba da se zaustavi , cini mi se da je tu jedan krivac onaj koji je premostio sigurnsni prekidac ili je radnik sam napravio jednu pogresnu intervenciju koja ga je stajala zivota !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije