Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'to vam je posao'

U ime obitelji pozivaju Milanovića: Utvrdite stvarni broj birača u RH

Željka Markić,U ime obitelji
Marko Prpić/Pixsell
07.11.2014.
u 13:29

Članovi U ime obitelji smatraju da je to ''posao i obaveza'' ove Vlade

Građanska inicijativa U ime obitelji pozvala je Vladu i premijera Zorana Milanovića da utvrdi stvarni broj punoljetnih građana i birača u državi.

- Nedopustivo je da ministar koji je prije dvije godine tvrdio kako je uložio vrijeme i proračunski novac kako bi ''očistio popise birača od mrtvih“ danas tvrdi da u Hrvatskoj imamo više punoljetnih birača nego punoljetnih osoba. Ministar Bauk odgovoran je za više od 500 tisuća birača – duhova kojima se koristi za izborno manipuliranje - navela je Inicijativa u priopćenju javnosti.

Članovi U ime obitelji smatraju da je ''posao i obaveza ove Vlade je u svakom trenutku znati barem broj osoba s hrvatskim državljanstvom, broj osoba s prebivalištem u Hrvatskoj, broj osoba s hrvatskim državljanstvom i prebivalištem izvan Hrvatske te broj punoljetnih osoba i broj birača u Republici Hrvatskoj''.

- Pozivamo Vladu premijera Milanovića da prestane opstruirati volju i želju 380 tisuća građana koji su svoje mišljenje iskazali potpisima, i da ubrza sve potrebno kako bi građani dobili točnu informaciju o broju birača u RH - naveli su.

>>Ustavni sud morat će presuditi je li U ime obitelji prikupio dovoljno potpisa

>>'Sad imamo pola milijuna SDP-ovih duhova birača'

Komentara 18

Avatar petrolio
petrolio
13:47 07.11.2014.

ako je u zadnjem službenom popisu birača navedeno da u RH ima oko 3,7 milijuna birača, jasno je da je "U ime obitelji" skupila dovoljno potpisa kad ih ima oko 385.000...to nije jasno jedino ovoj vladi koja time čuva svoje fotelje za buduće izbore!

DE
demokršćanin
13:45 07.11.2014.

Prije par godina obavljen je popis stanovništva.Kako to da ni dan danas nije poznato koliko nas ima.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:11 07.11.2014.

Crvena vlada i crveni predsjednik ne znaju ni koliko ljudi imaju u ministarstvima a kamoli u državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije