Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED NOĆI

U centru Zagreba izgorio Audi Sunčice Lalić i Dragana Jurilja

Sunčica Lalić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
10.04.2014.
u 10:52

– Ovo nije nikakav podmetnuti požar, riječ je o kvaru na autu. Baš sam prije nekoliko dana mijenjao akumulator i majstor mi je odmah rekao da mi s elektrikom nešto ne valja – izjavio je Dragan Jurilj.

Noćas oko tri sata u Gundulićevoj ulici u Zagrebu izgorio je luksuzni automobil Audi A8 Quattro. Kako doznajemo, vozilo je u vlasništvu supružnika Sunčice Lalić i Dragana Jurilja.

Automobil je ugašen 10-ak minuta nakon što su na poprište stigli vatrogasci.

– Parkirao sam auto na Gundulićevoj, a vatra je planula nakon dvadesetak minuta. Srećom, policajci su bili u blizini i odmah reagirali – rekao nam je Dragan Jurilj.

Auto je u vlasništvu tvrtke

Audi je u vlasništvu njegove tvrtke, a osim Jurilja koristi ga još nekoliko osoba.

– Osim mene auto voze i meni bliske osobe. Supruga, kolege i vozač. Ovo nije nikakav podmetnuti požar, riječ je o kvaru na autu. Baš sam prije nekoliko dana mijenjao akumulator i majstor mi je odmah rekao da mi s elektrikom nešto ne valja. Nažalost nisam imao vremena opet ići kod mehaničara pa sam na teži način saznao da je kvar dosta ozbiljan – kaže poduzetnik.

Jurilj kaže da je Audi iz 2004. godine, a da je požar krenuo s prednje strane auta, iza svjetla. Dragan Jurilj je poduzetnik i bivši hrvatski prvak u teakwondou te bivši partner Vladimira Zagorca, a njegova supruga Sunčica Lalić je bivša manekenka.

>>Čudili smo se, Šume su mogle tražiti polog i od 5 mil. eura

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Komentara 42

AA
aabbcc
11:10 10.04.2014.

Dobar mu domaci kvalitet reg. plocica a sve ostalo izgorilo.

CR
crnaguja1950
11:10 10.04.2014.

poduzetnik,uspješan poslovni čovjek...menadžer hrvatskog tipa.Ma vjerujem da su žice krive,ti novi auti imaju loše elektroniku :) :)

LU
lustracijapodhitno
12:13 10.04.2014.

Ovo dvoje su prototip svega što ne mogu smisliti u svojoj blizini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije