Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLETIO S CESTE

Tri osobe poginule u strašnoj nesreći u Osijeku: 'Bilo je stravično, radi se o mladima'

Tri osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
1/8
04.01.2020.
u 08:37

Na teren su izašli i vatrogasci koji su izvlačili unesrećene iz smrskanog BMW-a.

Tri osobe smrtno su stradale, a jedna je prevezena u KBC Osijek  u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5 sati u Ulici cara Hadrijana BB, kod Remize u Osijeku.

Na teren su izašli i vatrogasci koji su izvlačili unesrećene iz smrskanog BMW-a. 

Očevid je u tijeku, no prema prvim informacijama, riječ je o nesreći s jednim vozilom koji je izletio s ceste.

Osijek u zadnje vrijeme potresaju stravične prometne nesreće, a nedaleko od ove posljednje poginuo je i glumac Aleksandar Bogdanović na kojega je 21. prosinca na zebri naletio 22-godišnji Branislav Smiljanić, sin osječkog policajca i mladić koji nikada nije položio vozačku. 

Vatrogasci su dojavu o prometnoj nesreći zaprimili u 4.53 minute te izašli na teren sa dva vozila i 9 vatrogasaca. 

- Bilo je stravično, posebno zato jer se radi o vrlo mladim osobama. Kolege su, kad su izašli na teren, utvrdile da su tri osobe smrtno stradale te jedna ozlijeđena. Vratili su se u bazu u 5.41 minutu - kaže nam JPVP grada Osijeka. 

U tih sat vremena vatrogasci su izvlačili poginule iz automobila koji je doslovno pretvoren u hrpu lima.

Policija još utvrđuje detalje nesreće pa nije mogla otkriti ništa o stradalima, no prema prvim infomracijama, riječ je dakle o mladim osobama, i muškim i ženskim.

Ključne riječi

Komentara 48

IM
Immanuell
09:14 04.01.2020.

BMW i slični bolidi su za pametne i odmjerene ljude, ima normalnih mladih što imaju mogućnosti posjedovati takav auto....... Takav auto uz skoro tinejdžersku dob, divljanje hormona, alkohol, maricu ne ide nikako...... Kad tad će se dogoditi da popusti kontrola,, htjet će se pokazati pred curama ili tko zna pred kime i eto, ovaj mladić je ubio sebe i skoro sve suputnike u autu, tko zna što će biti s curom koja je u bolnici...... Dajte roditelji, posvetite malo više pažnje djeci, kad se dogodi, gotovo je , nikad više...... Nemojte djeci adolescentske dobi davati smrt u ruke, ima automobila koji ne dižu adrenalin, ako im već kupujete ili prepuštate svoj, pazite što im dajete......

AN
Antihlebinac
09:39 04.01.2020.

Nikakve novcane kazne ne pomazu ako je u glavama propuh...oduzimanje vozila pri prvom prekrsaju i drustvenokorisni rad: pomaganje invalidima, starima ,nemocnima i skupljanje smeca po parkovima u jarko narancastoj uniformi! To svakog bahatog"frajera" otrijezni...

OB
Oblivion
09:53 04.01.2020.

Ja imam dojam da osoba bez obzira na godine kada sjedne u BMW pred očima mu se zacrni na trenutak pa kad se razbistri vidi onako jarko crvena slova "IDIOT MODE ACTIVATED"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije