Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLJUČUJE I TRGOVINE NA MORU

Trgovački lanac objavio: Imat ćemo iste cijene po cijeloj Hrvatskoj

Uvođenje eura dovelo je do poskupljenja što su mnogi poslovni subjekti iskoristili
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
26.05.2023.
u 11:49

Radi se o 46 trgovina diljem Hrvatske, a cijene će biti iste neovisno je li turistička sezona ili nije

Cijenu u svih 46 trgovina diljem Hrvatske uskladio je poznati trgovački lanac Kaufland Hrvatska. Tako će kupci moći uživati u vrhunskoj ponudi proizvoda po povoljnim cijenama gdje god se nalaze, piše Poslovni.hr.

Kaufland u svojoj ponudi ističe da će sada cijene uvijek biti iste u njihovim trgovinama diljem Hrvatske. Nije bitno radi li se o kopnu ili o moru kao i je li turistička sezona ili nije, objavili su iz tog trgovačkog lanca.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 7

BJ
bjmaro
18:53 26.05.2023.

Tako je. Još malo dignite marže da mi iz unutrašnjosti možemo biti sretni u sufinanciranju "sirotinje" na Hvaru,Braču,Krku itd Genijalno

ZV
Zvuk
12:20 26.05.2023.

Znaci, posvuda cete biti isto skupi, kao i svi ostali.

IP
ipsisimus
18:39 26.05.2023.

Kaufland je uzasno poskupio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije