Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čarobnjak Mandrake

Tragičan kraj potrage za mađioničarem. Pronašli ga kilometar od mjesta trika

Screenshot
18.06.2019.
u 07:57

Prije 21 godine prvi put se vezao i u kavezu spustio s mosta Howrah, ali je za 29 sekundi izronio

Tijelo indijskog mađioničara policija je pronašla kilometar od mjesta gdje je pokušao izvesti trik. Naime, on se zavezao i spustio u rijeku Ganges. Noge i ruke bile su mu čvrsto vezane.

Chanchal Lahiri (40), poznat po imenu Jadugar Mandrake (Čarobnjak Mandrake), pred brojnom publikom spustio se u rijeku, no nije izronio.

Trik poput ovog Lahiri je izveo nekoliko puta. Prije 21 godine prvi put se vezao i u kavezu spustio s mosta Howrah, ali je za 29 sekundi izronio. Lahiri se spustio u rijeku i 2013., no vrlo brzo je izronio, što je izazvalo negodovanje kod publike, javlja BBC.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:49 18.06.2019.

vala jes majstor, samo dugmići ostali

DD
dobar.d
10:24 18.06.2019.

Sad su svi zadovoljni, publika je dosla na svoje, a madionicar je postigao da cak i jedan svjetski poznati portal (vl) pise o njemu...prvo slava i spektakl pa sve ostalo...evoluirali smo...

IK
Ivan_Kovac
10:07 18.06.2019.

Kada je prebrzo izronio nije valjalo, sada su izgleda bili zadovoljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije