Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sdp-ovi ministri na odlasku

'Neke u HDZ-u srce vuče u Kockicu. Za HDZ bi bilo bolje da preseli u zgradu SOA-e'

vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.01.2016.
u 10:53

Ministru uprave Arsenu Bauku ta se ideja sviđa, a još mu se više sviđa preseljenje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović iz Pantovčaka jer bi se time omogućilo da ispuni svoje predizborno obećanje o preseljenju

Reakcija ministara na odlasku na ideju šefa HDZ-a Tomislava Karamarka da Vladu iz Banskih dvora preseli u Kockicu (gdje je stolovao Centralni komitet Saveza komunista Hrvatske) bile su dvojake.

Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić komentirao je to vrlo cinično samo jednom riječju: "Reforme."

Ministar Gordan Maras rekao je da će o preseljenju u Kockicu odlučivati nova vlast.

– Ja o tome ne mogu govoriti osim da je očito da neki u HDZ-u koji su prije 1990. bili aktivni tamo vuče srce. A ima ih dosta koji su prije 1990 bili aktivni i srce ih vuče u Kockicu poput magneta.

Ministar turizma Darko Lorencin je puno benevolentniji prema toj ideji i kaže da vjerojatno to ima nekog rezona i da je stvar kalkulacije isplati li se to.

Ministru uprave Arsenu Bauku ta se ideja sviđa, a još mu se više sviđa preseljenje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović iz Pantovčaka jer bi se time omogućilo da ispuni svoje predizborno obećanje o preseljenju.

– Bit će prilike da se s time zabavlja nova Vlada – rekao je Bauk.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak o ideji da se Vlada preseli u Kockicu rekao je da je to nepotrebno gubljenje vremena. 

Ranko Ostojić ima bolju ideju za najavljeno preseljenje Vlade iz Banskih dvora u Kockicu. Kaže da bi za HDZ bilo bolje da se preseli u zgradu SOE.

- Mislim da je puno bolje rješenje da Vlada HDZ-a i kolaboracionista preseli u SOA zgradu. Tamo su oni domaći, nema nikakvog problema, po meni je to puno bolja pozicija za njih - rekao je Ostojić.

>> Karamarko: Ured predsjednice u Banske dvore, Vlada u Kockicu. Ured predsjednice: Apsolutno prihvatljiva ideja 

Komentara 82

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
11:09 14.01.2016.

Ako je moguće uštedjeti i 100 kuna, onda se isplati. Ali tako nešto nije moguće objasniti parazitima, neradnicima, uhljebima koji nikada u životu nisu ništa korisno radili, nisu dana radili u privatnom sektoru, nisu nikada otvorili ni jedno radno mjesto, i koje boli briga koliko što košta, jer nikad ništa ne plaćaju iz svog džepa.

AN
Antioh
11:33 14.01.2016.

Vi jugosmradovi iz nekoc hrvatskog glasila se ne mozete otresti ovih ljigavaca. Nije cudno, 4 godine ste im hodali po gablece I skupljali poene kod takvih moralnih vertikala tipa Maras, Bauk, Zmajlovic. Jos se niste razbudili I shvatili da vaseg "regiYUona" vise NEMA.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:33 14.01.2016.

Zašto ne vjerovati predsjednici koja je po svim anketama najpopularnija političarka ? Očito uz lijepotu ide i pamet.Vivevi o plavušavama na klimavim nogama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije