Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZA TENISKIH TERENA

Tijelo studentice s Princetona koja je nestala prije šest dana pronađeno na kampusu

Princeton University
21.10.2022.
u 09:43

U tijeku je obdukcija koja bi trebala pokazati od čega je preminula studentica koja je prije pronalaska bila nestala šest dana

Tijelo nestale studentice sa Sveučilišta Princeton pronađeno je jučer na kampusu, potvrdio je ured gradskog tužitelja.

Tijelo Misrach Ewunetie (20) pronađeno je oko 13 sati po lokalnom vremenu na području Sveučilišta, i to iza teniskih terena, prenosi CNN.

U tijeku je obdukcija koja bi trebala pokazati od čega je preminula studentica koja je prije pronalaska bila nestala šest dana, no početne informacije govore kako ''nije bio znakova ozljede'' te smatraju kako nije bilo osnova za kazneno djelo.

''Naše misli su s obitelji, prijateljima i brojnim drugima koji su je poznavali i voljeli je. U tijeku je planiranje komemoracije za Misrach'', objavilo je Sveučilište u priopćenju.

Ranije je jučer obitelj studentice kazala kako ''im vlasti skrivaju informacije'', a njena obitelj prijavila je njen nestanak policiji kada je propustila sastanak koji se tiče njenog državljanstva.

>> VIDEO Rusi masovno dolaze u Srbiju, cijene najma u Beogradu i Novom Sadu otišle u nebo: 'Ne pitaju za cijenu'


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije