Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas kod Dubrovnika

Teška nesreća: U sudaru vozilo sletjelo u provaliju, jedna osoba poginula

nesreća
Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
09.07.2017.
u 10:21

Vozilo slovačkih registarskih oznaka u sudaru je sletjelo 15-ak metara ispod magistrale, a od zadobivenih ozljeda vozač je poginuo

Jedna osoba je poginula, a jedna je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u kasnim večernjim satima u Župi dubrovačkoj, doznaje se u nedjelju iz dubrovačko-neretvanske policije.

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna vozila, jedno dubrovačkih, a drugo slovačkih registracija.

Prema informacijama iz dubrovačke policije, vozilo slovačkih registarskih oznaka u sudaru je sletjelo 15-ak metara ispod magistrale, a od zadobivenih ozljeda vozač je poginuo. Jedna osoba iz tog vozila teško je ozljeđena i prevezena je u Opću bolnicu Dubrovnik.

Na terenu su bile sve hitne službe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije