Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR DVA AUTA

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći između Gračaca i Udbine

prometna nesreća
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
07.07.2017.
u 20:34

Promet je u oba smjera bio obustavljen od 17.30 do 18.30, a protiv 51-godišnjeg vozača podnosi se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Na državnoj cesti D1 između Gračaca i Udbine došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

- Prema rezultatima očevida sumnja se da je 51-godišnji vozač upravljajući Audijem (ST) u smjeru Gračaca izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s Audijem ( ZG), kojim je iz smjera Gračaca upravljao 50-godišnjak. U nesreći je smrtno stradao 46-godišnji putnik iz Audija splitskih registracija, a vozač Audija zagrebačkih registracija prevezen je u zadarsku bolnicu - stoji u priopćenju policije.

Promet je u oba smjera bio obustavljen od 17.30 do 18.30, a protiv 51-godišnjeg vozača podnosi se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Komentara 5

KO
koraknaprijed
05:09 08.07.2017.

Ova smrt neka ide na dušu INDEX-Hr,3 dana prošlog tjedna na 6 jezika us promovirali zaobilazak Hrvtaskih autocesta sa namjerom odštete HAK-a i Hrvatskog proračuna. Ovakove zlonamjerne medije treba zabrniti.

DH
dalibor.hren
17:17 08.07.2017.

Gdje su panduri? Na spomenutoj cesti ograničenje brzine je 70km/h! Da se vozi tom brzinom, do sudara ne bi došlo, a ako i bi, audi sigurno nebi izgledao kao ovaj na snimci!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije