Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Teška nesreća na Krku: Biciklist nakon sudara umro u kolima hitne pomoći

očevid
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
30.05.2023.
u 12:24

Nesreća se dogodila oko 9 sati u mjestu Kornić, blizu grada Krka

U sudaru bicikla i teretnog vozila u utorak je na Krku smrtno stradao biciklist, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Nesreća se dogodila oko 9 sati u mjestu Kornić, blizu grada Krka. Biciklistu je pružena žurna liječnička pomoć na mjestu sudara, no zbog zadobivenih ozljeda umro je u vozilu hitne medicinske pomoći tijekom prijevoza u Klinički bolnički centar Rijeka.

Slijedi očevid na mjestu nesreće, izvijestila je PU primorsko-goranska.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 16

IL
ilustrator
13:14 30.05.2023.

prosto je nevjerojatno koliko se biciklista vozi po vrlo prometnoj magistralnoj cesti!

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
17:52 30.05.2023.

Kornić je pored Punta, a ne pored Krka. A drugo - cijelim putem od Punta do Krka, dakle, i uz Kornić je biciklistička traka!

PV
prcko.vita
16:18 30.05.2023.

Biciklist ne mora znati prometna pravila. Bicikl može vozit osoba mentalno poremećena, dijete, starac, bilo tko, i to vozačima ne daje pravo da ih zbog toga gaze ko muhe. Ako zgaziš biciklistu ideš u zatvor, nema veze što nisi kriv, kriv si, jer si morao paziti i umjesto njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije