Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća na A7

Motociklom udarili u auto na autocesti: Smrtno stradala putnica, vozač teško ozlijeđen

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
29.05.2023.
u 08:39

Vozač se, kako navode iz Policijske uprave primorsko-goranske, kretao brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju ceste, kao i gustoći prometa

Prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala putnica na motociklu dogodila se sinoć na autocesti A7 na području Hreljina. Prema podacima Policijske uprave primorsko-goranske, prometna nesreća dogodila se oko 20 sati. Smrtno je stradala 62-godišnja putnica na motociklu, dok je 64-godišnji vozač teško ozlijeđen.

Vozač je, kako navode iz policije, upravljao motociklom riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Bakra. Kretao se brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju ceste, kao i gustoći prometa, uslijed čega je udario u osobno vozilo slovenskih registracijskih oznaka koje se kretalo ispred njega u istom smjeru.

VEZANI ČLANCI:

"Nakon udarca došlo je do pada motocikla i ozljeđivanja vozača i putnice, koji su prevezeni u KBC Rijeka gdje je putnica i preminula", ističe Policijska uprava primorsko-goranska. Za vrijeme očevida, do 22.30 sati promet se odvijao obilaznim pravcima.

VIDEO Spašena teško ozlijeđena Hrvatica koja je zapela na litici visokoj 400 metara u BiH

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije