Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Slavonskog Broda

Teška nesreća na A3: Automobil sletio s ceste i zapalio se, dvije osobe poginule

Teška prometna nesreća na autocesti A3 u blizini Slavonskog Broda
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/13
08.09.2019.
u 20:26

Automobil je sletio s autoceste i probio žičanu ogradu te se zapalio

Dvije osobe poginule su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se danas oko 15 sati dogodila na autocesti A3 Bregana - Lipovac u blizini Bukovlja, nedaleko od Slavonskog Broda. U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko posavske zaprimljena je dojava o požaru na osobnom automobilu.

– Prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim ce se utvrditi sto je prethodilo ovoj prometnoj nesreći – stoji u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske koji potpisuje Krešimir Šimić, policijski službenik za odnose s javnošću, dodavši kako će o okolnostima nesreće javnost izvijestiti putem medija.

– Došlo je do slijetanja osobnog automobila stranih registracijskih oznaka s kolnika autoceste i zapaljenja vozila u kojem se nalazilo više osoba. U ovom trenutku mogu samo reći da je automobil u cijelosti izgorio i da je na mjesto događaja izašla i dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice – rekao je ranije.

Foto: Ivica Galović/Pixsell

Na mjesto nesreće ubrzo je stiglo vozilo Hitne medicinske pomoći te vatrogasci koji su ugasili požar. Uslijedio je očevid i utvrđivanje identiteta stradalih osoba te drugih činjenica i okolnosti tragičnog događaja.

O nesreći je izvijestio i HAK. Upozorili su vozače da se između čvora Sredanci i Slavonski Brod istok zapalio automobil te da se zbog toga u smjeru Bregane vozi jednim trakom. Zbog izvanredne situacije bio je zatvoren vozni trak autoceste te se promet odvijao preticajnim trakom bez zastoja.

Komentara 13

KO
konzerva
17:54 08.09.2019.

od nesrece proslo evo 3 sata a nista ne znaju ja novinara

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
20:31 08.09.2019.

Izgleda da ovi nesretnici uopće nisu čuli za novi hrvatski zakon o prometu i sve njegove blagodati.

SA
sauchatomislav76
20:06 08.09.2019.

kako stoji lista sauche,puh,opaqčić,ronka,varge.bit će da im styria grupa daje jedno 10 posto podrške birača jer kakvi god da jesu ovi političari(bar ako pitate relkovića,maldinija,davora ivankovića,ivu puljić šego i ostale bardove analitike i novinarstva uz pomoć popova ,teologa i švora9 nisu ,,masoni,, ,,komunjare,, ,,nemoralni,, ,,mrzitelji svega hrvatskoga,, ,,jugosloveni,,...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije