Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći se oporavlja

Tragična nesreća kod Zeline: Nakon dječaka (12) preminula i njegova majka

Nesreća u Zelini
Foto: DVD Sv. Ivan Zelina
04.09.2019.
u 11:32

Darko Heged, koji je među prvima išao pomoći, rekao je da je cesta kroz Hrastje koja vodi od Zagreba prema Varaždinu prava crna točka u Hrvatskoj te da se rijetko poštuje ograničenje od 80 km/h

Nakon što je od posljedica teške prometne nesreće u Hrastju kraj Svetog Ivana Zeline preminuo 12-godišnji dječak, obitelj je za 24 sata potvrdila da je jučer navečer preminula i njegova majka.

Kći (14) se oporavlja i pri svijesti je nakon što je bila u komi, u kojoj su bili i majka i otac. Otac je vozio automobil te nesretne nedjelje.

– To je bio tako snažan tresak da me odmah probudio iz sna. Bilo je nešto poslije pet sati kad sam izletio van i ugledao auto koji se zabio u betonski most. Iznutra se nije čulo ništa. Grobna tišina – rekao je stanovnik Hrastja.

– Muškarac je bio pri svijesti i samo je zazivao ženino ime – prepričao je mještanin. 

Darko Heged, koji je među prvima išao pomoći, rekao je da je cesta kroz Hrastje koja vodi od Zagreba prema Varaždinu prava crna točka u Hrvatskoj te da se rijetko poštuje ograničenje od 80 km/h.

Ključne riječi

Komentara 3

LJ
ljutko
18:05 08.09.2019.

E moj Darko Heged, na tom dijelu ceste je 60, a ne 80. Čitaj znakove

MX
Mister X
18:10 04.09.2019.

koja vodi od Zagreba prema Varaždinu prava crna točka u Hrvatskoj te da se rijetko poštuje ograničenje od 80 km/h Ono što sam rekao kazne plačaju oni koji voze brže malo, i sigurno bez udesa narčito tamo gdje su postavljenieni namjeno drastična ogranilenja samo sa jednim ciljem - Plačkama!! . Oni koji su jadni islabi njima da si dao 30 oni bi se znali ubiti i to je kazna !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije