Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazan let

Talijan urlao na šalteru u zračnoj luci: What's your fucking name?!

avion
Jurica Galoić/Pixsell
13.12.2010.
u 11:50

Nakon dolaska policije Talijan je viku i vrijeđanje potkrijepio i bacanjem predmeta s pulta. Uhićen je. Bio je trijezan. Privest će ga sucu za prekršaje

U splitskoj zračnoj luci u Resniku talijanski državljanin Marco B. (40) izgubio je u nedjelju živce zbog otkazivanja leta za Zagreb. Djelatnik Croatia Airlinesa nazvao je policiju oko 20.40 sati i rekao kako za šalterom jedan putnik viče i vrijeđa službenike.

Razljućeni Talijan na engleskom je jeziku vikao "What's your fucking name?!", a nije ga smirilo ni pojavljivanje policijskih službenika. Naprotiv, viku je potkrijepio i bacanjem i rušenjem predmeta na pultu. Oglušio se o naredbu policajca da prestane te je uhićen. Bio je trijezan.

Očekuje ga prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira kod prekršajnog suca kojemu će biti priveden.

Komentara 55

BR
BratCroat
16:15 13.12.2010.

Rvati ne uraju ali se ne peru.

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
15:24 13.12.2010.

Lunar , ova ti je dobra ! Naši fakultetsk obrazovani ulični polcajci šprehaju engleski ko Kinezi na samrtnoj postelji ! Šta oš ba ?

SB
sbb
15:32 13.12.2010.

Kulturni nivo velikog broja talijana cim predu hrvatsku granicu: What\'s your fucking name? Where\'s my extra fucking sugar for my fucking coffee? Bring me some fucking calamari! I can\'t wait all fucking day! .... this used to be my fuckingking country! Why don\'t you speak Italian like the rest of the world?!....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije